Thursday ,30 May 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > Куглање: Вардар со настап на турнирот во Бачка Топола
Куглање: Вардар со настап на турнирот во Бачка Топола

Куглање: Вардар со настап на турнирот во Бачка Топола

Кугларскиот клуб Вардар 2014 е во Војводина, во Република Србија каде е каде има свој настап.

Вардарци се во Бачка Топола каде настапуваат на „Гран при 2022“ турнирот. Вардарци го користат периодот на пауза во македонската кугларска лига за настап на меѓународни настани со цел подобрување на формата и промоција на мак.куглањето.