Monday ,08 March 2021
Последни:
Home > Останати спортови > Кошарка > КК Вардар: На 10.август стартува 3.смена на летниот камп
КК Вардар: На 10.август стартува 3.смена на летниот камп

КК Вардар: На 10.август стартува 3.смена на летниот камп

Кошаркарскиот клуб Вардар од 10 август ја започнува и третата смена на летниот кошаркарски камп на отворените терени на хотелот Алаксандар Палас во Скопје.

Кампот е наменет за деца од 6 до 18 години каде ке тренераат во групи спрема возраста, а истовремено ке започнат и селекциите со редовни тренинзи.