Monday ,04 March 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > Куглање: Вардар го дозна распоредот во МКЛ
Куглање: Вардар го дозна распоредот во МКЛ

Куглање: Вардар го дозна распоредот во МКЛ

Кугларската федерација на Република Македонија на својата официјална страница го постави распоредот за МКЛ, Македонската кугаларска лига. Во информацијата се вели:

Официјален распоред на дел од МКЛ. Наскоро очекуваме да биде промовирана официјалната веб страна на КФСМ и се надеваме дека ќе стигнеме да се доработи до пред почетокот на првото коло од МКЛ кое започнува оваа сабота. Воедно и повик до сите љубители на куглањето да ја посетат кугланата Мусандра – ГТЦ, Скопје, каде што ќе се одиграат сите натпревари од првото коло.

305700706_1034501724085348_2055355369753687817_n