Thursday ,18 August 2022
Последни:
Home > Останати спортови > Борење! Вардарците Нуров и Егоров учесници на силен интернационален турнир во Русија
Борење!  Вардарците Нуров и Егоров учесници на силен интернационален турнир во Русија

Борење! Вардарците Нуров и Егоров учесници на силен интернационален турнир во Русија

48-миот меморијален турнир во борење во слободен стил , “Спомен за Али Алиев“  ќе биде побогат за двајца вардарци. Наградниот фонд на овој турнир кој ќе се реализира во Русија е во висина од 150.000 рубли за победникот на секоја категорија од истиот.

На овој елитен меѓународен турнир учетство ќе земат: Владимир Егоров во категоријата до 57 килограми. Покрај него свои борби ќе имаа и Нуров Могамедгаји  во категоријата до 97 килограми.

777 7777 777777777777777