Thursday ,20 June 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Реално Аикидо /Борење > БК Вардар ги дефинираше: целите, задачите и наградите за 2023
БК Вардар ги дефинираше: целите, задачите и наградите за 2023

БК Вардар ги дефинираше: целите, задачите и наградите за 2023

БК Вардар пред крајот на оваа тековна година ги дефинираше целите, задачите, наградите и стимулацииите за борачите за идната 2023 година.  Дефинирани се и подготовките кои започнуваат на 2.јануари по новогодишните празници.

Повеќе детали  за сето ова на може да се најде на официјалната клубска страница на следниот ЛИНК!