Thursday ,25 July 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Реално Аикидо /Борење > Борење: Вардарци на силен меѓународен турнир во Грузија
Борење: Вардарци на силен меѓународен турнир во Грузија

Борење: Вардарци на силен меѓународен турнир во Грузија

На силен меѓународен турние во Грузија, Гори ќе учестуваат неколку вардарови репрезентатици кои ќе ги бранат боите на Македонија.

ggg

За црвено-жолтата селекција пријавени за свое учество се Марко Андонов (70 килограми) и Рубен Модосјан ( 86 килограми). Покрај нив од црвено-црниот табор тука е и тренерот Гари  Модосјан.

g gg