Thursday ,20 June 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Реално Аикидо /Борење > Среќен роденден Гајдаров

Среќен роденден Гајдаров

111111111,

Вардаровиот тренери и потпретседател на црвено-црните, Гајдар Гаjдаров  воедно  вршител на должноста претседател  на Федерацијата за борење  на Дагестан, денес слави свој роденден.

11111111111111111111-660x330

Од тимот на БК Вардар и редакцијата на Вардар фанс упатуваме честитки до големиот спортист и стучен тренер за роденденот.