Tuesday ,05 July 2022
Последни:
Home > Останати спортови > ПК Вардар: Ви го претставуваме нашиот тренер, Ибраим
ПК Вардар: Ви го претставуваме нашиот тренер, Ибраим

ПК Вардар: Ви го претставуваме нашиот тренер, Ибраим

Пливачкиот клуб Вардар 2018 во време на прекинот на активностите поради светската пандемија со Корона вирусот реши на својата страница да ги промовира поединечно членовите на стручниот штаб. Односно лицата кои се задолжени за пренесување на знаењето на најмладие членови. Во првата објава вчера тие напишаа:

ds3

За денес го претставуваме тренерот, Ертан Ибраим кој што се занимавал рекреативно со пливањето и тренер кој што е моторот на школата во ПК ВАРДАР2018
Тренер кој што ги запознава нашите најмлади пливачи со пливањето и кој што несебично и со голема љубов им ја пренесува големата желба и основата на спортот пливање.
Пливајте со најдобрите ‼️
The Best Coaches for the Best Swimmers 
#PKVARDAR2018

ds4

You Can Try This Out