Sunday ,22 May 2022
Последни:
Home > Uncategorized > Лакрабер за 760 евра го продаде дресот на Вардар за помош на загрозените од Корона вирусот
Лакрабер  за 760 евра го продаде дресот на  Вардар за помош на загрозените од Корона вирусот

Лакрабер за 760 евра го продаде дресот на Вардар за помош на загрозените од Корона вирусот

Во акцијата за собирање сретства за борба против корона вирусот,500 Ракометари, фудбалери, боксери и уште многу други, донираа дел од своите лични предмети – дресови, шорцеви, опрема за тренинг,  бројката на собрани предмети беше 1.100.

.

Најскапо продаден предмет беше медалот на фудбалерот на Нант, Рајнал Денуе, освоен во фудбалскиот шампионат во 2001 година, кој достигна цена од 13.000 евра. Дресот  од женскиот ракометен клуб Вардар кој го понуди на продажба поранешната  Александра Лакрабер   исто така беше продаден. Истиот достигна цена од 760 евра.