Tuesday ,31 March 2020
Последни:
Home > Останати спортови > Борење: Вардар со официјално известување до засегнатите страни за случајот “Егоров“
Борење: Вардар со официјално известување до засегнатите страни за случајот “Егоров“

Борење: Вардар со официјално известување до засегнатите страни за случајот “Егоров“

БК Вардар преку својот адвокат испрати известување на федерацијата, нејзините раководни лица, надлежната комисија и екипата на БК Балканец за случајот “Егоров“. Станува збор за нашиот борач Владимир Егоров кој нема потребна документација за настап во друг тим и кој сеуште е член на Вардар. Во продолжение фотографии од овој документ.

gj gj2