Tuesday ,28 May 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Атлетика > Среќен роденден Петре Завировски (А.К. Вардар)

Среќен роденден Петре Завировски (А.К. Вардар)

pz-660x330-660x330-660x330

Денес својот роденден го слави еден од членовите на големото црвено – црно семејство, атлетичарот Петре Завировски. Тој е член на Атлетскиот клуб Вардар и ги брани неговите бои цела своја кариера.

Редакцијата на Вардар Фанс му поскаува успех во оваа година и  среќен роденден  на нашиот Завировски!