Saturday ,25 May 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Реално Аикидо /Борење > БК Вардар има нови членови
БК Вардар има нови членови

БК Вардар има нови членови

БК Вардар во новата 2024 влегува амбициозно. Нови членови на црвено-црниот колектив се:

-Даниел Манов
-Александар Миланов
-Александар Марковски
-Стефан Засков
-Анастасија Трајчева
-Рамадан Мустафовски и
-Земри Авдили

received_1078308130183111

received_683018007196827

received_333541396233365

received_827989969092399 received_1332452880587464 received_220742191004641 received_1091974961837207