Tuesday ,16 July 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Стручно трасираните подготовки даваат резултати
Стручно трасираните подготовки даваат резултати

Стручно трасираните подготовки даваат резултати

Денес на 4. февруари, се одржа голем меѓународен турнир “Landesmeisterschaft” во Келн, Германија. Турнирот беше за јуниори до 20 години, на кој учествуваа и Вардарците во грчко-римски стил, каде што покажаа извонредни борби и освоија одличен резултат :

327080368_635584495000683_8221705840366491788_n

-67кг МИЛАН ТРЕНДОВ 4.место

-82кг ЉУПЧЕ МИТЕВ 2.место

87кг СТЕФАН МИТЕВ 1.место

Тренер : Благој Трендов

327268100_906910950740617_2369445006250394297_n 327308928_683965243418854_1093234504948832552_n 328599149_493178939682326_2603059450470691800_n

 

Утре ке настапи уште еднаш во категорија кадети до 17 год. До 65 кг Милан Трендов , каде што треба да прикаже подобар резултат меѓу своите врсници .

Инаку да напоменеме дека сите тројца се внуци на поранешниот боречки АС и олимписки боречки судија г-дин Љупчо Јанев.