Saturday ,16 January 2021
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > Куглање: Тројца вардарци се пласираа во 1/8фин. во Државното поединечно првенство
Куглање: Тројца вардарци се пласираа во 1/8фин. во Државното поединечно првенство

Куглање: Тројца вардарци се пласираа во 1/8фин. во Државното поединечно првенство

Вчера се комплетираше второто, квалификациско коло во Државното поединечно кугларско првенство. Солидни резултати имавме на истото. Па во следната, осминфинална рунда имаме тројца преставници од црвено-црниот тим. Ова се нивните имиња и соборени „дрва„ во квалификацискиот дел:

79859136_495756901040361_924478898576556032_n

Саша Јанковиќ 1106

Зоран Ристиќ 1101

Тони Тодоровски 1075