Saturday ,26 September 2020
Последни:
Home > Останати спортови > Одбојка > Одбојка: Вардар формира Академија, уписи на девојки и момци
Одбојка: Вардар формира Академија, уписи на девојки и момци

Одбојка: Вардар формира Академија, уписи на девојки и момци

Одбојкарскиот клуб Вардар работи на завидно ниво, покрај одличните засилувања во првиот тим, пријавувањето на меѓународни натпревари, тие мислат и на својата иднина. Се отвара одбојкарска Академија на црвено-црните, веќе се започнати уписи за истата. Во информацијата на официјалната страница на клубот се вели:

Почнува со работа Одбојкарската Академија Вардар.
Биди дел од најдобрите !!!

Информации на број  075- 329-958 за момчиња и

071-262-449 за девојчиња