Saturday ,15 June 2024
Последни:
Home > Останати спортови > Куглање > (ВИДЕО) Вардаровите куглари Влаќевски и Димитровски гости во “ Македонија наутро“

(ВИДЕО) Вардаровите куглари Влаќевски и Димитровски гости во “ Македонија наутро“

Во утринската емисија на државната телевизија МТВ, “ Македонија наутро“ гости беа двајца куглари на црвено-црниот кугларски колектив. Од Вардар поканети во емисијата се: “кугларскиот Моцарт“ еден од двајцата најдобри вардарови куглари Бојан Влаќевски и харизматичниот потпреседател и куглар на нашиот тим Дарко Димитровски. Тие појаснија неколку работи околу “Светскиот куп“ кој не очекува наскоро и околу куглањето. Погледнете во продолжение во видеото повеќе..