Saturday ,16 January 2021
Последни:
Home > РК Вардар > Младински лиги > (Фотогалерија) По голема борба кадетите на Вардар триумфираа над РК Радовиш
(Фотогалерија) По голема борба кадетите на Вардар триумфираа над РК Радовиш

(Фотогалерија) По голема борба кадетите на Вардар триумфираа над РК Радовиш

Кадетскиот состав на РК Вардар предводен од Будимир Андријана и Аце Станковски во дуел од младинската Група-1 беше  домаќин во СЦ “Јане Сандански“  на  тимот на РК Радовиш. Вардарци успеаа да триумфираат со резултат 27-25.
Од оваа средба ви носиме  мега фотогалерија од 40-тина одлични  фотографии, истите се  дело на младиот фотограф-Ива Органџиева.

1 2 2s 3 3s 4 5 51823944_2106600572787813_7977406692914626560_n 51966209_2106606682787202_670983323106934784_n 51983521_2106607882787082_1967241458477957120_n 51997986_2106600429454494_8607500784902340608_n 51998071_2106607539453783_2601116345751830528_n 52033943_2106607076120496_2448054732208472064_n 52038557_2106607322787138_4209097065663299584_n 52052055_2106606892787181_3614679476002095104_n 52063650_2106599372787933_8086978524180643840_n 52100065_2106600336121170_5481916482168291328_n 52134255_2106599186121285_2727574317683441664_n 52255767_2106607126120491_5530551661036044288_n 52308614_2106600976121106_3954431833160024064_n 52326941_2106606936120510_525416603588755456_n 52328313_2106599699454567_3543088766384078848_n 52396203_2106599109454626_6201524929624539136_n 52397699_2106599039454633_1256843757366542336_n 52432277_2106607772787093_6882583906705473536_n 52451494_2106607389453798_8468612997227479040_n 52454233_2106600672787803_5014687004584050688_n 52457287_2106601269454410_6707283210201464832_n 52532898_2106606629453874_4660711446613590016_n 52557689_2106599866121217_4659709791520686080_n 52586368_2106599279454609_6135669586189615104_n 52588050_2106606839453853_3032470528448266240_n 52592673_2106599396121264_8151358812637364224_n 52813679_2106607486120455_6957841229904084992_n 52830874_2106607869453750_700574685703700480_n 52867286_2106599476121256_8880394782027808768_n 52898312_2106607199453817_187531891484655616_n 999999999999999999999999 9999999999999999999999999999

ФОТО: Iva Organdzieva -Рhotography