Friday ,25 September 2020
Последни:
Home > РК Вардар > Прв Тим > За сите што сакаат да го следат во живо натпреварот Мешков Брест – Вардар
За сите што сакаат да го следат во живо натпреварот Мешков Брест – Вардар

За сите што сакаат да го следат во живо натпреварот Мешков Брест – Вардар

За сите што сакаат да го следат во живо натпреварот Мешков Брест – Вардар, една од опциите е да ја симнете апликацијата ,,Arena Cloud” на вашиот смартфон. Откако ќе ја симнете го пишувате вашиот број и ќе ви пристигне код за потврда, откако ќе го пишете кодот можете слободно да гледате Arena Sport 4 во HD резолуција.

Натпреварот започнува во 18 и 45 часот.