Monday ,11 December 2023
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (ФОТО) Димковски Бојан работи вредно со неговите „пулени“
(ФОТО) Димковски Бојан работи вредно со неговите „пулени“

(ФОТО) Димковски Бојан работи вредно со неговите „пулени“

Тренерот на голмани во младинската Академија на ФК Вардар, Димковски Бојан вредно работи со своите пулени. Во продолжение фотографии од вчерашниот трениг со младите „чувари на мрежата“ од црвено-црниот тим.

173775835_10219389856319309_3272392738167041007_n 173817080_10219389859199381_9066658930298128213_n 173837317_10219389858199356_7836216938803316445_n 173878582_10219389858359360_6060790690054731176_n 173914685_10219389846319059_5975479646700716331_n 173937256_10219389855679293_207833721273186082_n 173947214_10219389847239082_1055059291121267509_n 173982953_10219389854039252_8744177837158908399_n 173984100_10219389854439262_3877564803419106558_n 174035775_10219389855879298_3876100712868903606_n 174061189_10219389851359185_6938116116369158926_n 174078957_10219389852599216_1575768459868777079_n 174138787_10219389851239182_3261527782378076718_n 174164112_10219389856239307_5265840298505660852_n 174180788_10219389858279358_2932595226566053918_n 174187604_10219389851319184_5773168297880755803_n 174245971_10219389842758970_2114175289028392518_n 174481156_10219389858239357_3674729469948599156_n 174613018_10219389854519264_2426829464282244570_n 174663997_10219389843198981_2268352245728409520_n 174703784_10219389854639267_8403478188010396063_n