Tuesday ,27 February 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > У-18 > Драган Јанкоски со прв повик во националната репрезентација, Матеј Гаштаров исто така во составот на Македонија У18
Драган Јанкоски со прв повик во националната репрезентација, Матеј Гаштаров исто така во составот на Македонија У18

Драган Јанкоски со прв повик во националната репрезентација, Матеј Гаштаров исто така во составот на Македонија У18

Драган Јанкоски со прв повик во националната репрезентација, Матеј Гаштаров исто така во составот на Македонија У18 предводен од Вујадин Станојковиќ.

369439369_272569238863503_4032902603930418819_n

Младата репрезентација на Македонија до 18 години во периодот од 3 до 8 септември ќе одржи тренинг камп во Кичево.

Нашите млади фудбалери ќе го искористат максимално овој период за да се подготват што е можно подобро за претстојните предизвици што ќе ги очекува оваа репрезентација.