Thursday ,11 August 2022
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Една година без Петар Милошевски
Една година без Петар Милошевски

Една година без Петар Милошевски

За жал денес e една година од денот кога прерано овој свет го напушти и се пресели во вечноста нашиот Милошевски Петар . Беше утро кога одекна веста лани на денешниот ден дека тешка собраќајна несреќа во  близината на Куманово по еден ревијален фудбалску натпревар-го однесе нашиот Петар .

Неверување жал и очај кај сите Вардарови и останати Македонски вљубеници во најважната споредна работа во животот- Фудбалот . Покрај многуте одбранети мечеви за репрезенацијата Милошевски беше врзан со нас скопската публика и преку настапите за Вардар во периодот 1997 и 1998 година . Од каде замина за Турција . Вчера во Куманово се одржа ревијален меч во истата Сала во која беше последна спортска активност на Петар во неговиот долг животен век .

http://www.miuc.ac.ke/message-strategic/pick-up-lines-songs-lyrics-is-tinder-still-the-best-dating-app/