Wednesday ,24 July 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Елиминации во Детската Лига, распоред на натпревари за вардаровите екипи
Елиминации во Детската Лига, распоред на натпревари за вардаровите екипи

Елиминации во Детската Лига, распоред на натпревари за вардаровите екипи

Стартува елиминацискиот дел во Детската Лига. Екипите веќе немаат право на грешка, секој кој ќе загуби ќе ги заврши настапите за оваа натпреварувачка сезона. Вардар ќе се натпреварува со генерациите 2009, 2010 и 2012

Распоред на натпревари за претстојниов викенд:

Генерација 2009

Вардар – ССК   13:30  ( сабота)

Генерација 2010

Вардар – Спорт Ефе  09:20  ( недела)

Генерација 2012

Вардар – Сарај  09:20  ( недела)