Thursday ,20 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) ФК Вардар ген.2010 со нови дуели во детската лига
(Фотогалерија) ФК Вардар ген.2010 со нови дуели во детската лига

(Фотогалерија) ФК Вардар ген.2010 со нови дуели во детската лига

ФК Вардар генер.2010 вчера забележа една победа и еден минимален пораз. Момците на Колев одигаа два дуели во рамки на детската лига, од кои ви носиме фотогалерија.

1 1q 2 2w 4 5 6 7 8 10 11 13 14 15 16 17 18 19 21 23 24 25 27 28 70045671_10215233595575388_4144370504058273792_n 70397298_10215233611255780_1282533507247112192_n 70711440_10215233633576338_565372010033577984_n 70734800_10215233618135952_5850217890669658112_n 70742930_10215233605895646_8647163596700123136_n 70907392_10215233613895846_3287630360795414528_n 70921027_10215233632856320_5938107674758479872_n 70940592_10215233600615514_4656465596563587072_n 71108774_10215233626136152_7001546877237723136_n 71152533_10215233635176378_15003317197340672_n 71486976_10215233599455485_6543865966650982400_n 71563895_10215233629216229_6133569132433506304_n 71644561_10215233613415834_4592987723685429248_n