Sunday ,29 March 2020
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Две победи за ФК Вардар генер.2010 во првото пролетно коло од детската лига
(Фотогалерија) Две победи за ФК Вардар генер.2010 во првото пролетно коло од детската лига

(Фотогалерија) Две победи за ФК Вардар генер.2010 во првото пролетно коло од детската лига

Генерацијата 2010 на ФК Вардар предводена од Кралевски, со две победи го стартуваше пролетниот дел во детската лига. Вардар (1) убедиво го победи тимот на Грозданоски (10:2), додека Вардар (2) го победи Кул со резултат 4:1.

Погледнете фотографии од двата натпревари.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 85100294_2758379770875518_9152809886004805632_o 85224099_2758379964208832_7909436340079427584_o 87184400_2758379924208836_1160021454914322432_o 87212459_2758380117542150_671790592274989056_o