Saturday ,16 January 2021
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > (Фото) Џигаури на прв тренинг со Вардар
(Фото) Џигаури на прв тренинг со Вардар

(Фото) Џигаури на прв тренинг со Вардар

Џамбул Џигаури вчера наутро го стави потписот на договор со шампионот на Македонија, а одма потоа се фати и за работа. Џигаури како што можете и да забележите на фотографиите кои ги направи ФК Вардар, се запозна со новите играчи, Тренинг кампот на Вардар и условите кои ги нуди овој екстра модерен комплекс.

jabaКако што изјави Џигаури  и за клупскиот сајт, во Вардар веќе добро познава и двајца играчи. Со Дарко Глишиќ беше колега во тимот на Динамо Тбилиси, исто така и со Хамбарџумјан добро се познава новиот играч. Џигаури како и секој нов играч, така и он, го помина “среќниот тунел” на ФК Вардар, нешто што го прави секој нов играч кој ќе пристигне во нашиот табор. Од грузиецот се очекува многу, и самиот играч е свесен за тоа. fkv-tunel-dzigauri