Monday ,22 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Генерација 2009 продолжува со тренинзи
(Фотогалерија) Генерација 2009 продолжува со тренинзи

(Фотогалерија) Генерација 2009 продолжува со тренинзи

Генерацијата 2009 на ФК Вардар продолжува со тренинзи. Под водство на Миле Крстев нашите млади надежи напорно тренираат на Академијата. Иако детската лига не е актуелна, сепак младинската школа на клубот формата ја одржува со одигрување на контролни натпревари.

Погледнете ја нашата фотогалерија од вечерниот тренинг на генерацијата 2009

158146051_3754055164641302_2876850386758415663_o 158197399_3754055044641314_5742754549864254898_o 158216859_3754055307974621_6602515184105088025_o 158221916_3754054651308020_6974207509997240955_o 158291256_3754054404641378_4545629742627749591_o 158325588_3754054151308070_4718923928690203949_o 158329203_3754054671308018_1960380010968579546_o 158330594_3754054867974665_7014024767055478545_o 158339688_3754055637974588_5934739372766415153_o 158357738_3754055691307916_6099700659876743362_o 158446661_3754055557974596_1452700510860827782_o 158462239_3754055801307905_5274626356267811874_o 158500585_3754055904641228_3712263685514499533_o 158630651_3754055424641276_1989232025798187080_o 158730271_3754054441308041_4715852852893121573_o 158770855_3754054701308015_7676562231325991575_o 158988016_3754054821308003_8240265422439780593_o