Thursday ,25 July 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Вардар и Спорт Ефе кај генерација 2011 одиграа ефикасен натпревар
(Фотогалерија) Вардар и Спорт Ефе кај генерација 2011 одиграа ефикасен натпревар

(Фотогалерија) Вардар и Спорт Ефе кај генерација 2011 одиграа ефикасен натпревар

На еден ефикасен натпревар одигран на теренот на Академијата, се сретнаа екипите на Вардар и Спорт Ефе кај генерацијата 2011. Дуелот заврши со нерешен резултат. Со оглед дека сезонава не е активна детската лига, клубовите се обидуваат да ја одржуваат својата форма преку ваквите пријателски натпревари. Честитки до двата тима за прикажаната игра.

Погледнете ја фотогалерија од овој натпревар кај генерација 2011

176957333_3892155890831228_645565562226678128_n 177003218_3892156500831167_2481663053105500686_n 177499778_3892157017497782_3097629963816513714_n 177548886_3891971837516300_4746090485362464513_n 177635202_3892156864164464_2444960217956603064_n 177645195_3891973000849517_7380902574497212992_n 177935715_3892155414164609_4161744207564502187_n 177952384_3892157137497770_7126495681816309378_n 178017855_3892156740831143_7232291735814590017_n 178084518_3892155427497941_1429914886532533349_n 178114784_3892155560831261_2759537290747502234_n 178386911_3892155724164578_4512289076557175268_n .

178400606_10219454940706378_2949540016518443954_n178432193_10219454937066287_2641325512636180665_n178528968_10219454941386395_7045022791652134258_n178584229_10219454942546424_2727681844214592269_n178604830_10219454937866307_4701454383086567307_n178608038_10219454940826381_3999142646643922857_n178720312_10219454940546374_6653690134303444822_n178720315_10219454941466397_2232549816649192789_n178822523_10219454940426371_4146652579994790231_n178992859_10219454939706353_7580146109471902019_n179117371_10219454936706278_1426527824990354921_n179204077_10219454942626426_1342170072164644249_n179351970_10219454942466422_2422214049488941090_n178524827_3892156774164473_2522624658181647302_n