Tuesday ,23 July 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Најмладите вардарови надежи од генерација 2014 имаа пријателски дуел со Форца
(Фотогалерија) Најмладите вардарови надежи од генерација 2014 имаа пријателски дуел со Форца

(Фотогалерија) Најмладите вардарови надежи од генерација 2014 имаа пријателски дуел со Форца

Младите надежи на ФК Вардар родени 2013 година го одиграа својот втор контролен натпревар. На теренот на Академијата гостин ни беше екипата на Форца, со која одигравме натпревар. Како поуспешен се покажа тимот на Вардар, а беше повторно радост да се гледаат овие дечиња како се надигруваат на теренот. Полека младите вардарчиња напредуваат и ја сфаќаат фудбалската игра.

186865888_3966196406760509_7301096525161454561_n 187476482_3966196193427197_7183022423188250316_n 187574702_3966197660093717_7606664760315278183_n 187597030_3966197110093772_9036157989767084498_n 187609663_3966197436760406_9059032719489404887_n 187677902_3966197543427062_4539093108872059745_n 187690389_3966196746760475_7301510952698770135_n 187751007_3966196806760469_7107482415153171660_n 187816894_3966196600093823_8155434433166774068_n 187833297_3966196963427120_659408531814725180_n 187927269_3966197386760411_4762403303324286527_n 187937109_3966196886760461_8805960410171839035_n 188027807_3966195423427274_4536596201671192904_n 188198026_3966196063427210_3933409605173113678_n 188226397_3966196860093797_712747255582336139_n 188400623_3966196143427202_2791290749782665024_n 188406751_3966195326760617_7398430273576381055_n 188509625_3966195926760557_1271888827340432340_n 188613319_3966195116760638_3314036765618743684_n 189139136_3966196456760504_719408919149473938_n 189381470_3966196346760515_219623261193243684_n 189394807_3966197326760417_8222045000363657033_n