Tuesday ,18 December 2018
Последни:
Home > ФК Вардар > У-18 > (ФОТО) Голмански тренинг со Саша Илиќ и неговите ученици, Велковски и Тимевски
(ФОТО) Голмански тренинг со Саша Илиќ и неговите ученици, Велковски и Тимевски

(ФОТО) Голмански тренинг со Саша Илиќ и неговите ученици, Велковски и Тимевски

Вардар Фанс на голмански тренинг со Методија Велковски и Бојан Тимевски, кои се дел од кадетскиот и младинскиот состав на ФК Вардар. Тие во текот на вчерашниот ден го одбработија тренингот, со својот тренер на голмани, се работи за Саша Илиќ кој работи со голманите во младинските екипи на ФК Вардар.

Погледнете ја фотогалеријата од голманскиот тренинг под “палка“ на Саша Илиќ.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20