Friday ,22 September 2023
Последни:
Home > Комити > (Фoто+Видео) Комити тргнаа на пат, вечерва ќе му бидат од голема поддршка на Вардар!
(Фoто+Видео) Комити тргнаа на пат, вечерва ќе му бидат од голема поддршка на Вардар!

(Фoто+Видео) Комити тргнаа на пат, вечерва ќе му бидат од голема поддршка на Вардар!

Навивачите на Вардар, популарните Комити, веќе се на пат за Турција каде вечерва ќе му бидат од голема значајност на својот тим, екипата на ФК Вардар.

21040451_10210205454875013_1423105297_nКомитите уште еднаш покажаа и докажаа дека се спремни секаде да одат за својот Вардар. Некаде околу 200 Комити се тргнати на пат за Турција. Се надеваме дека и они исто како и играчите ќе се вратат со високо кренати глави и историја.