Thursday ,25 July 2024
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) Комити промовираа нов шал!

(ФОТО) Комити промовираа нов шал!

qqqqqqqqqqqqqqqqq

Навивачката група на Вардар-Комити запад  за време на зимската пауза на спортски настани нема да мирува тие денес промовираа нов реквизит. Двостраниот шал на едната страна ќе  го има името на светиот клуб  “ВАРДАР а на другата името на најверната навивачка група во земјава КОМИТИ“. 

Како што известуваат на нивната официјална страница цената на истите ќе изнесува 500,00 денари. Оваа недела ќе има дополнителна информација за  времето и локацијата на продажбата.