Thursday ,20 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > У-16 > (Фотогалерија) Старт на подготовките за пом.пионери на ФК Вардар
(Фотогалерија) Старт на подготовките за пом.пионери на ФК Вардар

(Фотогалерија) Старт на подготовките за пом.пионери на ФК Вардар

Помладите пионери кои завршија на првото место во есенскиот дел, стартуваа со тренинзи и подготовки за пролетниот дел од сезоната. Екипата останува под водство на Саше Божиноски. Прекомандување ќе има и од оваа генерација, односно тројца играчи ќе настапуваат за повозрасните екипи. Тоа се Дарко Сековски и Алтин Нуредини, како и Алтин Алији кој и во есенскиот дел настапуваше за генерацијата 2005, но сега ќе биде дел од кадетската екипа, додека Сековски и Нуредини ќе играат за пионерите.

Погледнете ја нашата фотогалерија од тренингот на помладите пионери.

272339891_4767027983344010_7724905598535394369_n 272421074_4767044666675675_3024872737857346325_n 272431237_4767038936676248_8983321480577629678_n 272441004_4767046753342133_3367277428127434683_n 272604414_4767039260009549_1831153273649618751_n 272617526_4767031233343685_2556950403141752189_n 272623341_4767038393342969_1003863483904245626_n 272630026_4767043973342411_4425634134446163918_n 272657565_4767028520010623_495222245374061633_n 272658156_4767028313343977_359209537664259795_n 272658156_4767046710008804_7879390740730454061_n 272663010_4767038546676287_3467053131561627284_n 272665570_4767042963342512_4203780973837861863_n 272667608_4767027626677379_8757291729330264038_n 272669797_4767041056676036_7852833838939829439_n 272676583_4767042383342570_8845517050725516860_n 272676620_4767031343343674_6223878559675795436_n 272684594_4767037793343029_3777965089534983356_n 272688224_4767026796677462_7968790187497011299_n 272696981_4767031200010355_4267689446843649856_n 272704815_4767037213343087_2105150662074744072_n 272709736_4767038300009645_5387639057558205331_n 272717789_4767044963342312_5258405901492739332_n 272738127_4767025823344226_8267612567370399093_n 272739883_4767032056676936_7979726972580505162_n 272739896_4767032686676873_8552808781975388350_n 272763430_4767038353342973_5801836788243301243_n 272763740_4767036993343109_8241660684368346464_n 272767261_4767028090010666_8924830769920759629_n 272778427_4767045796675562_3993847258183600251_n 272786650_4767039780009497_733643970011338400_n 272797548_4767037796676362_2667443491251673773_n 272802773_4767035733343235_8230360351547335594_n