Wednesday ,16 January 2019
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (ФОТО) Шест победи од исто толку натпревари, за трите генерации на ФК Вардар, на првиот ден на турнирот “Пирин Куп“
(ФОТО) Шест победи од исто толку натпревари, за трите генерации на ФК Вардар, на првиот ден на турнирот “Пирин Куп“

(ФОТО) Шест победи од исто толку натпревари, за трите генерации на ФК Вардар, на првиот ден на турнирот “Пирин Куп“

На првиот натпреварувачки ден на турнирот “Пирин Куп“ во Бугарија, трите генерации на ФК Вардар одиграа вкупно шест натпревари и остварија исто толку победи.

Погледнете неколку фотографии од мечевите на вардаровите генерации “2006“ и “2007“, на првиот натпреварувачки ден.

11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2

Фото: International Youth Tournament “Pirin Footbal Cup  „