Tuesday ,23 July 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) ФК Вардар генер. 2009 се подготвува за дебитантската сезона во Регионалната Скопска Лига
(Фотогалерија) ФК Вардар генер. 2009 се подготвува за дебитантската сезона во Регионалната Скопска Лига

(Фотогалерија) ФК Вардар генер. 2009 се подготвува за дебитантската сезона во Регионалната Скопска Лига

Генерацијата 2009 на ФК Вардар стартуваше со тренинзи и подготовки за новата натпреварувачка сезона. Под водство на Златко Тасевски оваа генерација на Вардар ќе ја има својата деби сезона во Регионалната Скопска Лига за помлади петлиња.

Погледнете ја фотогалеријата од вчерашниот тренинг на теренот на Локомотива.

299453453_5344207528959383_6774944913062012245_n 299479705_5344208168959319_8114182638046008121_n 299481945_5344208755625927_2323908063735480207_n 299486184_5344206948959441_8435909512953048683_n 299516990_5344207518959384_2256605600656303615_n 299599582_5344206878959448_7837803650989925721_n 299609214_5344208572292612_3689994217493429054_n 299609404_5344208195625983_8268941283511607198_n 299635461_5344207438959392_5804989010333789280_n 299657609_5344209168959219_8766188266384464801_n 299671246_5344208325625970_4683860185889559365_n 299686203_5344207432292726_3767422949028302957_n 299693576_5344208095625993_5365905619236615023_n 299750794_5344208805625922_2953342332234445544_n 299767783_5344206918959444_4581302555058824766_n 299769958_5344206915626111_6965911798263849125_n 299775405_5344206902292779_3863773268111876055_n 299808191_5344207698959366_6863478476805477478_n 299828835_5344208788959257_6947726414003921207_n 299833030_5344209442292525_1516950441260068710_n 299849900_5344209172292552_8909902174548700446_n 299884890_5344207475626055_7699971987844990371_n 299886789_5344206912292778_2059284520237603459_n 299891765_5344207845626018_2384224127818825325_n 299898167_5344209445625858_7349754872704638650_n 299953514_5344207788959357_1270947500702415774_n 299969453_5344207865626016_4333225426466830664_n 299975835_5344207355626067_6257370487910652272_n 300017090_5344208468959289_3727044391135445955_n 300023697_5344208492292620_5729303332333928610_n