Thursday ,22 February 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Генерација 2008 под водство на Влатко Колев стартуваше со тренинзи
(Фотогалерија) Генерација 2008 под водство на Влатко Колев стартуваше со тренинзи

(Фотогалерија) Генерација 2008 под водство на Влатко Колев стартуваше со тренинзи

Со тренинзи на теренот на Локомотива стартуваше генерацијата 2008. Нивен тренер и понатаму останува Влатко Колев, а оваа генерација во новата сезона ќе се натпреварува во Регионалната Скопска лига за повозрасни петлиња.

Погледнете фотографии од денешниот тренинг на вардаровите надежи од генерација 2008.

299378527_118456047621512_8586883681103392452_n 299427548_118455857621531_5543012510942053761_n 299430212_118455897621527_6518230794224259075_n 299463803_118455374288246_4584674416990285888_n 299464981_118455334288250_4158896129479433970_n 299476543_118455760954874_394145332941128014_n 299512336_118455260954924_6406118636173671281_n 299548513_118455804288203_3075789434343443153_n 299600043_118455240954926_156454892111039386_n 299619659_118455290954921_3266990505867470752_n 299655807_118455717621545_6314569408853676759_n 299684318_118455664288217_7457031686044390621_n 299730281_118455300954920_4699177735298430723_n 299802125_118455307621586_4412696201230270263_n 300015761_118455584288225_5810881668276577428_n 300026696_118455340954916_7235663673940800797_n 300079603_118455337621583_6668992289854678209_n 300504347_118455947621522_5764257020952625330_n 300579551_118456004288183_3974835905541870334_n