Tuesday ,28 May 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Генерацијата 2009 започна со тренинзи
(Фотогалерија) Генерацијата 2009 започна со тренинзи

(Фотогалерија) Генерацијата 2009 започна со тренинзи

Генерацијата 2009 на фудбалскиот клуб Вардар започна со подготовки за пролетниот дел. Оваа генерација под водство на Зоран Петковски напорно тренира на спортскиот комплекс во населбата Хиподром и се подготвува за учеството на меѓународниот турнир во Сандански ( Бугарија) кој ќе се одигра во периодот од 12-16.февруари.

Нашиот медиум беше присутен на утринскиот тренинг на оваа генерација, од кој ви носи фотогалерија.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 273300913_4801435339903274_2223149158281511300_n 273499903_4801435286569946_9015364934739440536_n