Saturday ,22 February 2020
Последни:
Home > ФК Вардар > У-18 > (Фотогалерија) Деспотовски ги построи кадетите и младинците, црвено-црните започнаа со подготовки за новата сезона
(Фотогалерија) Деспотовски ги построи кадетите и младинците, црвено-црните започнаа со подготовки за новата сезона

(Фотогалерија) Деспотовски ги построи кадетите и младинците, црвено-црните започнаа со подготовки за новата сезона

Кадетите и младинците на ФК Вардар стартуваа со подготовки за новата натпреварувачка сезона. Новиот предводник на генерациите родени 2001 и 2002 година, Филип Деспотовски, утрово на теренот на Академијата го одржа својот втор тренинг со двете вардарови генерации. Нашиот медиум беше присутен на утринскиот тренинг, и ви донесува фотографии од истиот.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 66387401_2304694952910671_3637886910879236096_n-1