Sunday ,28 May 2023
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Тренинг на вардаровата генерација 2010
(Фотогалерија) Тренинг на вардаровата генерација 2010

(Фотогалерија) Тренинг на вардаровата генерација 2010

Генерацијата 2010 на ФК Вардар го одработи својот тренинг на теренот на Академијата. Оваа генерација предводена од Боби Андоновски работи посветено на тренинзите, а како изгледаше еден од нивните тренинзи можете да погледнете во продолжение од нашите фотографии.

172271853_3858222364224581_1669272174133775029_n 172468634_3858223057557845_6884678411357247117_n 172496225_3858225004224317_1235952915751789847_n 172531297_3858221264224691_726103495598099637_n 172560890_3858219990891485_7178050890411200394_n 172565385_3858219794224838_4437790219963191241_n 172606255_3858217337558417_2090690118078538729_n 172645178_3858222447557906_273335668620538459_n 172657255_3858221237558027_4222894415240618438_n 172679873_3858221360891348_8974701068323073154_n 172836302_3858223234224494_5675241962852873816_n 172956457_3858221680891316_630949233049985187_n 172983975_3858220487558102_3566062862069867806_n 173012127_3858218990891585_412081738378797004_n 173042488_3858217530891731_5447924413056017147_n 173056409_3858220380891446_6196683267428340166_n 173541613_3858215534225264_7631261088231555084_n 173702704_3858221764224641_7967415192298075506_n 173824503_3858221387558012_8705108516963839616_n