Sunday ,28 May 2023
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Најмладите вардарови надежи ги учат основите на фудбалот
(Фотогалерија) Најмладите вардарови надежи ги учат основите на фудбалот

(Фотогалерија) Најмладите вардарови надежи ги учат основите на фудбалот

Најмладите фудбалски надежи на Вардар од генерација 2013/14/15 година, продолжуваат да ги учат основите на фудбалот и да ги откриваат вештините на овој спорт.

Задолжени за нивниот тренажен процес се Филип Ивановски и Сашо Милошевски, а вардаровите дечиња треба само да уживаат во фудбалската игра.

Нашиот медиум ви носи фотографии од тренингот на овие млади бисери.

172479116_3858210890892395_2342339564481205176_n 172484481_3858159704230847_3190671614154019713_n 172484489_3858209774225840_5882730145416385081_n 172534937_3858158400897644_6018452574003158893_n 172539735_3858178630895621_3084814706035723253_n 172580773_3858209827559168_4861799620643048094_n 172645178_3858209800892504_8373746692644680301_n 172652943_3858206770892807_5253986475502392624_n 172681194_3858156874231130_938734758726726878_n 172725769_3858160507564100_4610732121936189324_n 172901506_3858179374228880_1163507818907250984_n 172962126_3858160580897426_2854866188812245256_n 173012120_3858155177564633_8745252043968455284_n 173013933_3858159050897579_552424520561848066_n 173015633_3858178870895597_2545004216563298947_n 173072300_3858180320895452_7223424535542661214_n 173121871_3858175754229242_8330708175401653623_n 173125152_3858159390897545_4092275101508953075_n 173158538_3858179450895539_8881090588497403535_n 173166643_3858210014225816_9072739966535643521_n 173275293_3858157450897739_4431277478253033585_n 173354993_3858179424228875_6408496140612879127_n 173463506_3858210004225817_6829339351280109945_n 173538036_3858159130897571_1077369658696752544_n 173561834_3858177580895726_7627794542202483918_n 173604172_3858158324230985_1465971654338528818_n 173630911_3858210854225732_2244746032474460610_n