Sunday ,14 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) ФК Вардар – ФК Њу Старс ( генерација 2010)
(Фотогалерија) ФК Вардар – ФК Њу Старс ( генерација 2010)

(Фотогалерија) ФК Вардар – ФК Њу Старс ( генерација 2010)

Генерацијата 2010 на ФК Вардар во рамките на последното коло од Детската Лига за противник ја имаше екипата на Њу Старс. Подобар на теренот се покажа противникот кој оствари победа. Од следниот викенд ќе започнат елиминациските натпревари во Детската Лига.

Погледнете ја галеријата на фотографии од натпреварот на младите вардарци против Њу Старс.

280547492_5075001439213328_3650542174266001189_n 280553078_5075006029212869_4463519878889883454_n

280553455_5075001635879975_4414876070690018461_n 280561410_5075008579212614_4774438555869643966_n 280626132_5075004135879725_3394438138497207036_n 280650191_5075005005879638_106530646920929152_n 280720194_5075003779213094_2417645803767697121_n 280729525_5075008309212641_4335161271381659079_n 280731216_5075003885879750_5482606173150580764_n 280748433_5075008589212613_5807063500372677857_n 280869403_5075007259212746_2049623548895967255_n 280879710_5075008785879260_6713755044583730171_n 280957905_5075004935879645_8957966188248272710_n 280993548_5075008142545991_2651745084920008952_n 281038011_5075009139212558_2506329089825316218_n 281136989_5075004522546353_298272108554124695_n 281239733_5075008109212661_717669559879587416_n 281637549_5075004572546348_4951196896792662514_n