Thursday ,20 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > У-16 > (Фотогалерија) Пионерските екипи со победи над ФК Милано Куманово
(Фотогалерија) Пионерските екипи со победи над ФК Милано Куманово

(Фотогалерија) Пионерските екипи со победи над ФК Милано Куманово

Помладите пионери и пионерите на ФК Вардар дојдоа до победа на двата меча од 2.коло против ФК Милано од Куманово. Во продолжение фотографии од овие средби.

0 0a 0z 3 3z 4z 5 305494203_10221988248517490_7859899615366603921_n 305927274_10221988249037503_2625079498028540793_n 306280156_10221988248717495_2469201396603742258_n 307358800_10221988236517190_8879684907916484348_n 307464160_10221988240557291_186605539133289326_n 307504440_10221988237197207_7277362246395137990_n 307537599_10221988234757146_4191705230534491574_n 307568357_10221988238957251_7039183946179024926_n 307714419_10221988238517240_5447741371118106245_n 307772508_10221988235157156_3596686232449304079_n 307951618_10221988236157181_6650927919454752982_n 307969850_10221988233157106_2213027763726634173_n 308067242_10221988239677269_8693142254208891864_n f f1 f2 f5 f7 f9 f11 f18 f29 f56 f66 f78 f88 f99 f100 f555 f666 f874