Tuesday ,13 April 2021
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) Тренинг на генерација 2007 под водство на Милан Коцески
(Фотогалерија) Тренинг на генерација 2007 под водство на Милан Коцески

(Фотогалерија) Тренинг на генерација 2007 под водство на Милан Коцески

 На теренот при  Академијата на ФК Вардар, тренинг одржа генерацијата 2007 на ФК Вардар  која е предводена од Милан Коцески. Момците заедно со нивниот тренер одржаа тренинг на теренот на Академијата, од истиот можете да погледнете галерија на фотографии.

1 1a 2 3 4 5 5t 6 7 8 10 11 12 13 14 15 153897458_10219110361092103_651295046082567360_o 154270819_10219110358092028_8677249895053942139_o 154302816_10219110354691943_4230404574277106323_o 154354926_10219110361292108_9174912495573308629_o 154406043_10219110341891623_8632095077724267579_o 154547292_10219110365132204_3843864397928489281_o 154565472_10219110364092178_9016796345348827534_o 154676080_10219110331531364_1498197019369479156_o 154699054_10219110350771845_6372288717809234791_o 154747573_10219110357292008_2813761483041531680_o 154802865_10219110337211506_7546967083321901527_o 154837282_10219110356291983_2789059871600116583_o 154927592_10219110354571940_6644504429758403403_o 154939717_10219110351571865_8464684769690376583_o 154959484_10219110338451537_7743013128248321816_o 154988739_10219110343731669_7807986196601036964_o 154995685_10219110351491863_5263335483236831784_o 155043022_10219110351171855_4943002723314624339_o 155043028_10219110362492138_5395071952334710101_o 155096028_10219110358572040_5949399894273698974_o 155122687_10219110347611766_6272320676798604799_o 155202451_10219110363532164_1093489003885939987_o