Thursday ,28 September 2023
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Генерација 2010 на ФК Вардар имаше пријателски дуел со екипата на ФК Бутел
Генерација 2010 на ФК Вардар имаше пријателски дуел со екипата на ФК Бутел

Генерација 2010 на ФК Вардар имаше пријателски дуел со екипата на ФК Бутел

Генерацијата 2010 на ФК Вардар денес на теренот на Академијата одигра пријателски натпревар со екипата на ФК Бутел. Одличен дуел ни приредија и двете екипи, гледавме борбена игра со желба за надигрување. На крајот како победник излезе тимот на Вардар кој е предводен од Боби Андоновски.

Многу повеќе фотографии од овој натпревар ќе можете да погледнете на нашиот веб сајт во текот на наредниве денови.

168400659_3831488360231315_5486567306142956592_n 168424558_3831486546898163_8832329731125730015_n 168446373_3831488376897980_1929757234973054046_n 168453625_3831487410231410_3249060301921974671_n 168459189_3831486573564827_5327993355841877364_n 168521104_3831488266897991_8646919524623601397_n 168648870_3831479203565564_4326478987576726295_n 168653488_3831493623564122_4289006900985987039_n 168839741_3831494326897385_2341407806476737012_n 168871314_3831482190231932_6358783609712596873_n 168903807_3831493250230826_1976229500731574145_n 168972107_3831482480231903_8480304712172832524_n 169062243_3831489086897909_6727775902787948861_n