Saturday ,13 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Генерацијата 2012 на нов силен меѓународен турнир, „Илинден Куп 2023“
Генерацијата 2012 на нов силен меѓународен турнир, „Илинден Куп 2023“

Генерацијата 2012 на нов силен меѓународен турнир, „Илинден Куп 2023“

Генерцијата 2012 ќе настапи на нов силен меѓународен турнир во нашата земја, „Илиден Куп 2023“ кој ќе се игра во периодот од 15-17.септември на терените во Марино и Кадино.

Нашите млади надежи се во група со екипите на Раднички КГ, Форца, Спорт Ефе и Ултрас Кидс.

1