Tuesday ,18 December 2018
Последни:
Home > Комити > “Комитите” и “Ноќни Волци” организираат Дефиле низ Скопските улици!

“Комитите” и “Ноќни Волци” организираат Дефиле низ Скопските улици!

23517654_1481841901870090_7280405555360035386_n

Механизирано Оклопната Бригада на Црвено – Црната Армија, поддржана и рамо до рамо со Специјалната Моторизирана Единица за специјални намени “Ноќни Волци” организираат ДЕФИЛЕ низ Скопските улици!

Се најавуваат јубилеите на Македонската Фудбалска Гордост ФК Вардар како и Бастионот на Македонштината и Авангардата на навивачкото движење на овие простори Комити Запад!
Петок: 17.11.2017г.

СТАРТ – Железничка Станица во Населба Драчево – 18:00ч. 
Попатни станици: Ново Лисиче – Аеродром – Кисела Вода – Центар – Карпош 1, 2, 3, 4