Saturday ,13 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > У-18 > Нови играчи од младинската школа се приклучија на подготовките со првиот тим на ФК Вардар
Нови играчи од младинската школа се приклучија на подготовките со првиот тим на ФК Вардар

Нови играчи од младинската школа се приклучија на подготовките со првиот тим на ФК Вардар

Сениорската екипа тренира на стадионот „Борис Трајковски“ во населбата Маџари, а на подготовките се приклучија уште неколку играчи од школата.

Никола Филевски (2005), Давор Лефковски, Матеј Гаштаров и Марко Николовски (2006) како и најмладиот Лука Атанасовски (2007) работат со првиот тим предводен од Бобан Грнчаров.

Дел од подготовките се уште и Матеј Митревски, Тино Спасиќ, Ѓорѓи Дошев и Горјан Цветков (2005), Нуман Ајетовиќ (2006) и Огнен Здравковски (2004).