Sunday ,12 July 2020
Последни:
Home > Комити > Комитски собир во 13:30ч во Ѓорче
Комитски собир во 13:30ч во Ѓорче

Комитски собир во 13:30ч во Ѓорче

Комитите ги повикуваат сите свои членови да дојдат и да присуствуваат на денешниот натпревар во населбата Ѓорче Петров, каде се игра дуелот на Македонија ЃП и лидерот Вардар. Поради добрите резултати и првото место, очекуваме попладнево да има Вардар силна поддршка од трибините. Дуелот започнува од 14 и 30 часот.

На ваше барање!

Собир: 13:30ч. ПАРК во Ѓорче Петров.

Искористете ги овие моменти да ја раширите информацијата.

ИНВАЗИЈА НА ЃОРЧЕ !!!