Saturday ,23 January 2021
Последни:
Home > ФК Вардар > У-16 > Најдобрите голгетери за сезоната 2013/14, во четирите младински фудбалски категории
Најдобрите голгетери за сезоната 2013/14, во четирите младински фудбалски категории

Најдобрите голгетери за сезоната 2013/14, во четирите младински фудбалски категории

Во следниов наш текст можете да ги прочитате најдобрите три вардарови стрелци, во сезоната 2013/14, во сите четири младински фудбалски лиги.

Помлади пионери:

1. Александар Трајчевски  8

2. Јасир Беќири  7

3. Виктор Димков  6

Пионери:

1. Кристијан Апостоловски  11

2. Благоја Мирчевски  9

3. Ѓорѓи Малов  6

Кадети:

1. Енсар Сулемани  9

2. Јане Стојанов и Игор Стојковски по 6

3. Кристијан Апостоловски и Никола Ристески по 3

Младинци:

1. Васко Распашковски  8

2. Виктор Серафимовски  7

3. Јасир Асани  6