Saturday ,23 January 2021
Последни:
Home > ФК Вардар > У-16 > Играчите кои постигнаа најмногу голови за младинските фудбалски екипи на Вардар, во сезоната 2015/16
Играчите кои постигнаа најмногу голови за младинските фудбалски екипи на Вардар, во сезоната 2015/16

Играчите кои постигнаа најмногу голови за младинските фудбалски екипи на Вардар, во сезоната 2015/16

Во следниов текст ќе ги објавиме играчите кои постигнаа најмногу голови, а беа дел од младинските фудбалски екипи, во натпреварувачката сезона 2015/16.

Помлади пионери:

1. Ибраим Ариф  21

2. Виктор Петкоски  14

3. Давид Астарџиев  8

Пионери:

1. Марко Ѓорѓиевски  15

2. Јакуп Бериша  9

3. Саит Битиќи 8

Кадети:

1. Дејан Маркоски  8

2. Александар Трајчевски  7

3. Дамјан Менкиноски  5

Младинци:

1. Кристијан Апостоловски и Ердон Даци по 11 голови

2. Јасир Беќири  9

3. Виктор Димков  6