Saturday ,18 January 2020
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Дојде денот, сите на стадион за наш Вардар!
Дојде денот, сите на стадион за наш Вардар!

Дојде денот, сите на стадион за наш Вардар!

Денеска сите патишта водат кон Градски!

13:00 часот, Градски стадион Скопје
ВАРДАР – Шкендија

Убав ден за нова победа и радост.

На репертоар многу настани за одбележување.

Дојдете и дајте му поддршка на вашиот клуб, затоа што заедно сме посилни!